Onze klanten geven ons een 9,5


Wat te doen bij een ongeluk met een elektrische step?

De laatste jaren is het Nederlandse straat beeld flink veranderd. Zeker in de grote steden zijn er vele soorten voertuigen bijgekomen, waaronder de elektrische step. Het zijn hippe en handige vervoersmiddelen, waaraan de nodige voor- en nadelen kleven. Lang niet altijd is duidelijk welke steps zijn toegestaan en waar deze op de weg mogen rijden. Er vinden dan ook regelmatig ongelukken met elektrische steps plaats. Wat moet je doen als je bij een ongeluk met een elektrische step betrokken raakt?
Lees meer


Een praktijkvoorbeeld: letselschade na een bedrijfsongeval

Wanneer u te maken krijgt met letselschade, dan komt er veel op u af. De letselschadespecialisten van Tijbout helpen u bij de afwikkeling van de letselschade en vertellen u precies wat er nodig is om de letselschadeclaim op de juiste manier af te ronden. Aan de hand van een casus uit de beroepspraktijk, vertellen we u graag meer over onze dienstverlening.
Lees meer

Verkeersongeval door eigen schuld; toch recht op een schadevergoeding?

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval, waarbij u zelf de schuld heeft? En heeft u daarbij zelf (ernstig) letsel opgelopen? Dan is in sommige gevallen ook uw letselschade te verhalen. Hierbij is het wel van belang dat er een SVI-verzekering (Schadeverzekering voor Inzittenden) is afgesloten voor het desbetreffende gemotoriseerde voertuig.
Lees meer

Schadevergoeding bij een auto-ongeluk. Hoe regelt u dat?

Was u betrokken bij een aanrijding buiten uw schuld om en heeft u daarbij letsel opgelopen? Om uw kans op schadevergoeding na een auto-ongeluk te vergroten, is het van belang dat u een aantal zaken goed vastlegt. Wij geven u graag 5 tips om te zorgen dat u na de aanrijding de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.
Lees meer

Schadevergoeding na een whiplash: zo regelt u het.

Heeft u last van uw nek, rug, of hoofdpijnklachten na een ongeluk? Dan heeft u mogelijk een whiplash. Een whiplash is een letsel aan de nek en/of rug als gevolg van een ongeval waarbij het hoofd met flinke kracht voor- en achteruit bewogen wordt. De beweging is te vergelijken met de beweging van het uiteinde van een zweep (whip in het Engels). Een whiplash is een erg vervelende vorm van letsel, omdat u er nog jaren na het ongeval last van kunt ondervinden.
Lees meer