Onze klanten geven ons een 9,5

Bos Lach

16 september 2021
“Heer van der Wilt heeft me uitstekend geholpen. Goed bereikbaar en altijd snelle reactie.”
Lees meer

Morris Jansen

12 augustus 2021
“Hebben mij goed geholpen en hebben niet opgegeven toen ik er zelf nog geen zin in had.”
Lees meer

Eddy Stap

29 juni 2021
“Na mijn ongeval super goed geholpen door Tijbout. Hier zijn ze niet te bang om een zaak aan te pakken zoals het hoort of om een grote tegenpartij op zijn plek te zetten. Veel kennis van zaken en prettig in omgang. Bedankt!!”
Lees meer

Joop Kerssens

26 juni 2021
“Ik heb in 1995 een ongeval gehad met mijn motor door een andere En toen mijn motor verzekering het kantoor Tijbout letselschadespecialisten in geschakeld en die heeft mijn 21 jaar de boel geregeld en daar zijn de alle medewerkers super goed in.”
Lees meer

Jisvi Engels

11 mei 2021
“Goede service en altijd bereikbaar. Transparantie en respectvol in communicatie. Ze hebben mij vanaf het begin tot het einde in het proces heel goed geholpen. Wat ik erg prettig vond was de duidelijke communicatie en de professionele houding van de letsel Schade specialist die mij geholpen heeft. Een aanrader dus voor iedereen die met letsel schade te maken heeft.”
Lees meer

Arno Schrauwers

17 juni 2021
“Perfecte afhandeling van een schade door aanrijding, waarbij ik door mijn eigen verzekeringsmaatschappij voor schuldig werd verklaard.”
Lees meer

Rebecca Kalbfleisch

14 juli 2021
“Helaas nu twee keer te maken gehad met een ongeval, en perongeluk de juiste keuze gemaakt voor deze letselschadespecialist. Ze zetten zich voor 200% in en communiceren fantastisch. Van alles word je op de hoogte gesteld en alles wordt overlegd. Goed advies en gewenst eindresultaat. Heel blij mee en zou ze zeker aanraden!”
Lees meer

Brenda Trouw

11 mei 2021
“Zeer professioneel en vriendelijk geholpen van het begin tot het einde!! TOP!!!”
Lees meer

MJ Eveleens

30 januari 2021
“Na een ongeluk uitstekend geholpen. Alles werd geduldig uitgelegd en ik heb goed samengewerkt bij het aanleggen van het dossier. De procedures werden duidelijk verteld en ik had gedurende de afwikkeling het idee dat ze er voor me waren. Ik zou uiteindelijk mijn recht krijgen, dat is gebeurd.”
Lees meer

Thomas van Ammers

21 januari 2021
“Ik ben zeer blij met Tijbout Letselschade, Ze hebben mij veel werk bespaard door de zaken waar zij verstand van hebben voor te leggen aan de tegenpartij, zodat ik zelf meer kon richten op herstel en werk na het eenzijdige ongeval. Ook toen ik last kreeg na de laatste operatie hebben ze hulp aangeboden met een arbeidsdeskundig bureau. Die mij zeker goed hebben geholpen.”
Lees meer

Erik de Ruiter

30 december 2020
“Op advies van een kennis met eveneens een goede ervaring met dit kantoor hebben wij ons na een verkeersongeval met letsel van onze dochter gewend tot Tijbout voor advies. Onze zaak is professioneel, kundig en naar volle tevredenheid afgehandeld. Daarnaast hebben wij het onderling contact als zeer prettig ervaren. Wij bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan.”
Lees meer

Stephanie Renee Nobbe

16 december 2020
“Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ze hebben mij zeer goed en professioneel bijgestaan. Ik heb heel veel aan de kennis en kunde gehad van dit bedrijf. Het personeel heeft veel kennis en kunde, maar ook heel vriendelijk en helpend. Mijn zaak is door dit bedrijf in goede banen geleid en het heeft voor mij positief uitgepakt. Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan.”
Lees meer