Onze klanten geven ons een 9,5

C.B.T. Koehler

1 september 2022
“Ontzettend goed geholpen door Pieter-Jan van der Wilt. Overtrof al onze verwachtingen. Meelevend, meedenkend en een goed persoonlijk contact. Raad het iedereen aan die een letselschade berge leiding nodig heeft.”
Lees meer

G Mollema

4 november 2022
“Tijbout heeft de laatste 14 jaar mijn zaak behartigt. Was een lang traject maar hebben mij al die tijd vakkundig en professioneel geholpen. De openheid en eerlijkheid over mijn situatie heb ik altijd gewaardeerd. Mijn zaak is nu succesvol en tevreden afgesloten door hun jaren lange inzet.”
Lees meer

Sophie B

29 januari 2023
“Door Daan geholpen na dat ik was aangereden met de fiets. Hij gaf altijd duidelijk en tijdig antwoord op mijn vragen en hielp me gericht om mijn letselschade aanvraag op te stellen en in te dienen. Ik heb het contact en de hulp als zeer prettig ervaren, bedankt!”
Lees meer

Jeffrey Neyndorff

2 februari 2023
“Via onze rechtsbijstand vanwege tijdgebrek doorverwezen naar Tijbout. Een uitstekend besluit zo bleek achteraf. Met veel kennis, doorzettingsvermogen en geduld hebben wij meer gekregen dan waar wij dachten recht op te hebben. Van begin tot het einde zijn we aan de hand meegenomen door het gehele proces. Overleg, informatie, bereikbaarheid, empathie, zijn zomaar woorden die als vanzelfsprekend worden gebezigd. In ons geval door de heer van der Wilt. Onze dank is groot.”
Lees meer

Frank Martens

19 februari 2023
“Nadat mijn zus een ernstig verkeersongeval heeft meegemaakt, hebben we ons langer dan 4 jaar laten bijstaan door Tijbout Letselschade. Het is lastig om zo'n lange periode in een paar woorden samen te vatten, er is namelijk ongelofelijk veel gebeurd en gedaan. Vanaf het eerste tot het laatste gesprek met Wouter Hensbergen hebben we het contact als zeer positief ervaren. Wouter had ongelofelijk veel kennis, heeft ons volledig ontzorgt, onze belangen behartigd, maar was bovenal empathisch en meelevend. Dankzij Wouter liep de communicatie met de tegenpartij goed en hadden we een grote zorg minder. Daar waar nodig schroomden ze niet om externe bureaus in te schakelen om ervoor te zorgen dat we kregen waar we recht op hebben, zoals een bureau om het arbeidsvermogen vast te laten stellen. Ons belang werd bij Tijbout Letselschade écht behartigd. Wouter was altijd duidelijk en open over de communicatie met de verzekeraar en zat er altijd bovenop. Daar waar iets nodig was, werd het snel geregeld. Bedankt Wouter voor wat je voor ons in de afgelopen 4 jaar gedaan hebt.”
Lees meer

Angelique Admiraal Puur & Mooi wonen

25 maart 2023
“We zijn zeer tevreden hoe de letselschade is afgehandeld door Wouter Hensbergen. Ik was contactpersoon van mijn vader, nadat hij een eenzijdig ongeval had gehad, en was doorverwezen door de verzekering van mijn ouders naar Tijbout. Wouter nam snel contact met ons op. Hij nam geregeld contact op via de telefoon of mail, werden van alles op de hoogte gehouden, en altijd een snelle reactie. Het gesprek was ook zeer fijn met mijn vader en mij, Mijn vader wilde niet tot last zijn, voor zijn toenmalige werkgever. Maar gelukkig was dit niet het geval, en Wouter adviseerde ons hiermee door te gaan. Zijn erg blij met de afhandeling, boven verwachting. Wij zijn jullie ook zeer dankbaar, en zullen jullie zeker aanbevelen.”
Lees meer

Desiree De ruiter

7 april 2023
“Ik ben echt super geholpen door de heer Leon Djomarto na mijn val in een bierluik op mijn werk. Nogmaals bedankt hiervoor 😊👍🏻”
Lees meer

Bernadette Vliegendhart

19 april 2023
“De beste keuze die wij hebben gemaakt om te gaan voor Tijbout Letselschade. Van begin tot eind voelde wij ons gehoord en hebben zij alles gedaan om onze belangen te behartigen. De heer Djomarto is echt geweldig in zijn vak. En voor elke KOT gedupeerde zeer aan te rijden om te kiezen voor Tijbout. Bedankt voor alles.”
Lees meer

Samir Ait abdellah

23 mei 2023
“Na hele nare ervaring bij ongeluk ben ik terecht gekomen bij tijbout letselschade specialist. Leon djomarto heeft mij hier bij ontzettend goed ondersteuning geven en heel goed geholpen. kon bij hem terecht met al mijn vragen en antwoorden ook meteen terug was altijd goed bereikbaar, kon niet beter wensen ZEKER AANRADER. DANK JE WEL VOOR ALLES”
Lees meer

Martin Mozes

16 juni 2023
“Na een verkeersongeval bijgestaan door Edwin. De communicatie was geweldig en de afhandeling was perfect. Edwin bedankt daarvoor.”
Lees meer

Carola Grootscholten

20 juni 2023
“Fijn contact met goede nazorg.”
Lees meer

S M

21 juni 2023
“Ik ben zeer dankbaar en tevreden met het beheer dat ze hebben uitgevoerd. 100% aan te bevelen.”
Lees meer