Onze klanten geven ons een 9,5

Letselschadevergoeding

Kan ik mijn schade vergoed krijgen? Of het nu gaat om een verkeersongeval, een ongeval tijdens het werk, een medische fout of anderszins, het is altijd van belang om het verhalen van letselschade door een deskundige te laten beoordelen. De mogelijkheid om schade te verhalen is meestal gebaseerd op aansprakelijkheid (de schuldvraag), maar er zijn ook andere wegen, specifieke verzekeringen, om schade te verhalen. Wij kennen de weg en adviseren u graag.

Schade vaststellen

Naast de schuldvraag moeten we ons ook buigen over de omvang van de schade. Dat kan wel wat tijd vergen, niet omdat er traag wordt gewerkt maar omdat het van belang is dat alle gegevens worden verzameld die nodig zijn om de schade te kunnen beoordelen. Zeker als het gaat om arbeidsongeschiktheid waarbij een nadeel in het inkomen optreedt en toekomstschade. Niet zelden een complexe materie die flink wat stof tot discussie kan opleveren.

Werkwijze Tijbout

De letselschadespecialisten van Tijbout maken in vrijwel alle gevallen een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Dat kan uiteraard bij u thuis, of op het werk, maar natuurlijk ook op ons kantoor in Zaandam. U wordt dan keurig geïnformeerd over het verdere traject, er wordt een rapport opgemaakt met uiteraard een overzicht van de diverse schadeposten en afspraken over de volgende stappen. Ook al staat de schade bij zo’n eerste gesprek niet volledig vast, dan kan er toch betaling van een voorschot worden geregeld.

Letselschaderegelingen

Er bestaat een hardnekkig misverstand dat bij het afwikkelen van letselschade de hulp van een advocaat nodig is. 99% van de letselzaken wordt in ons land zonder tussenkomst van de rechter afgewikkeld. Letselschaderegeling is eerder een financieel/economisch dan een juridisch probleem. Kennis gecombineerd met jarenlange ervaring vindt u terug bij al onze letselschadespecialisten.

Keurmerk Letselschade

De kwaliteit van ons kantoor wordt onderstreept door het Nederlands Keurmerk Letselschade (NKL), ooit geïnitieerd door Slachtofferhulp Nederland en de Consumentenbond, en het lidmaatschap van de NLE, een branchevereniging van letselschadebureaus. Al onze letselschade specialisten zijn ingeschreven in het register Letsel van het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRÉ). Het Register Letselschade, de NLE en het NIVRÉ stellen hoge eisen aan toelating en onderwerpen ons aan een jaarlijkse audit.

“"Letselschade regelen gaat voor een slachtoffer niet alleen om de financiële afhandeling. Het gaat ook om inleven, begrijpen, adviseren, ontzorgen".”

― Lisette Tijbout, letselschadespecialist, NIVRE register expert

Lisette Tijbout, letselschadespecialist, NIVRE register expert

Direct gratis advies?

(075) 640 10 40

Neem contact op met een specialist

[email protected]

Binnen 24 uur antwoord op al je vragen

Stuur ons een bericht

Neem contact op met een specialist