In 99% van de gevallen kosteloos

Letselschadespecialisten in het hele land

Persoonlijk contact

30 jaar ervaring

Verkeersongeval

Deelnemen aan het wegverkeer is gebaseerd op een groot vertrouwen in naleving van de verkeersregels door de andere weggebruikers. Zo nu en dan worden die regels niet in acht genomen, variërend van, hoe menselijk, een moment van onachtzaamheid tot een ernstige misdraging. Dan is er schade, of erger; letsel.
  • Kop-staartbotsing
  • Fietsongeval
Lees verder

Bedrijfsongeval

Krijgt u te maken met een ongeval op het werk of tijdens werktijd, dan spreken we van een bedrijfsongeval. Tijbout helpt u bij de afhandeling van letselschade door een bedrijfsongeval.
  • Ongeval op de werkvloer
  • Ongeval tijdens woon werkverkeer
Lees verder

Overige ongevallen

Bij een ongeval met letsel gaan de gedachten snel uit naar het wegverkeer. Echter, we zien in de praktijk van alle dag dat letselschade ook vaak ontstaat door onveilige situaties op het werk, in en om het huis, medische fouten, gedragingen van dieren en slecht onderhoud van de openbare weg en/of gebouwen.
  • Letselschade door dieren
  • Medische fout
Lees verder
Over Tijbout

Over Tijbout

Kantoor Tijbout is al vele jaren een stabiele, toonaangevende en alom gerespecteerde partij waar jaarlijks zo’n 500 à 600 letselschadedossiers worden afgewikkeld. Door heel Nederland, ook voor slachtoffers van buiten onze landsgrenzen. Ons archief herbergt op dit moment zo’n 16.000 dossiers; een enorme database aan kennis en ervaring.

In mei 1992 vestigde Coen Tijbout zich als zelfstandig letselschadespecialist. Zijn aanpak – voortvarend, met kennis van zaken en heldere communicatie – leidde al snel tot een gestage groei van het kantoor.

Lees meer over Tijbout

Loonschade werkgevers

Ook werkgevers kunnen gebruik maken van onze diensten. Raakt een werknemer arbeidsongeschikt door een ongeval waarvoor een derde aansprakelijk is, dan bestaat de mogelijkheid om het doorbetaalde loon op netto basis te verhalen. Veelal kan met de werkgever, anders dan met het slachtoffers zelf, een no cure no pay afspraak worden gemaakt.

Het verhalen van loonschade voor werkgevers hebben wij ondergebracht in een aparte sectie op ons kantoor onder de naam “Regres Verzekerd“. Telefoonnummer: 075-6127339 of mail ons: [email protected].

Lees meer over Loonschade werkgevers

Direct gratis advies?

Stuur ons een bericht
[email protected]

Binnen 24 uur antwoord op al je vragen

(075) 640 10 40

Neem contact op met een specialist

WhatsApp ons

Binnen 24 uur antwoord op al je vragen